ZELFSTANDIG TRAINEN MET STRUCTUUR

Niet iedereen heeft behoefte aan persoonlijke begeleiding. Maar heb je wel structuur en een goede opbouw in je trainingsschema nodig. Dan zijn onze online trainingsschema’s een goed alternatief. Je kunt direct en zelfstandig aan de slag.

De trainingen in het schema zijn gestructureerd en kunnen eenvoudig geïmporteerd worden in je fietscomputer of sporthorloge. Er is duidelijke help website beschikbaar voor de veel gestelde vragen.

TRAINEN MET ONZE SCHEMA’S

Hoe werkt het?

Onze standaard schema’s variëren van 8 tot 24 weken waarin je individueel voorbereid op jouw doel. In onze webshop zijn schema’s beschikbaar voor hardlopen, triathlon en wielrennen. Deze zijn in detail beschreven en kunnen eenvoudig geïmporteerd worden in je sporthorloge of fietscomputer (wanneer deze dat ondersteund). 

De trainingen worden online beschikbaar gesteld in Trainingpeaks. Hier kun je gratis een account aanmaken. We hebben schema’s op basis van vermogen of hartslag. De intensiteit wordt aangegeven in trainingszones, deze worden uitgelegd in onze hulp website. 

START JE REIS

Om optimaal gebruik te maken van je schema is het belangrijk dat je trainingszones juist te bepalen. Daarom plannen we in de eerste week van je schema enkele testen in. Om de testen optimaal te benutten is het verstandig om de week voordat je start een rust(ige) week in te plannen zodat je optimaal uitgerust de test kunt uitvoeren.

Heb je vragen dan kun je altijd contact met ons opnemen we helpen je graag verder.

STEL JE DOEL

EN AAN DE SLAG