Stryd

Ik ben altijd opzoek naar de laatste ontwikkelingen om zo optimaal mogelijk te kunnen trainen. Hierdoor ben ik een tijd terug in aanraking gekomen met de Stryd. Hiermee wordt het mogelijk voor hardlopers om met vermogen te gaan trainen. Waarbij wielrenners dit inmiddels gemeengoed is geworden, kunnen hardlopers nu ook profiteren van trainen op vermogen.

Stryd power coaching group

Inmiddels ben ik ook toegetreden tot het selectieve gezelschap van de ‘Stryd coaching groep’. Hierin zitten ervaren en zeer gerespecteerde trainers die net als ik enthousiast zijn over de mogelijkheden. Je zult in de nabije toekomst dit zeker veel zien terug komen bij de fanatieke hardlopers. Het trainen op vermogen is immers veel efficiënter en nauwkeuriger dan trainen op hartslag. Maar geeft ook de mogelijkheid om je looptechniek te verbeteren. Er wordt zelfs getest met vroegtijdige blessure detectie.

Stryd hardlopen op vermogen.

Wil je ook gaan trainen op vermogen, dan kunnen mijn klanten de Stryd met een zeer aantrekkelijke korting aanschaffen. Neem contact met me op voor de prijs en mogelijkheden.

Stryd aanschaffen?

Schaf nu en stryd aan en ontvang een maand gratis coaching