Deze week heeft Stryd een grote en veel gevraagde update voor hun Android app uitgebracht. Deze update heeft diverse verbeteringen maar de belangrijkste is dat het nu ook mogelijk wordt om je training te analyseren in de app en je hiervoor niet meer naar de stryd powercentre moet.

Update Kaarten en grafieken

Met deze update krijg je de beschikking tot 2 nieuwe analyse mogelijkheden. Namelijk een volledig aanpasbare grafiek en kaarten op je telefoon.

Enkele nieuwe mogelijkheden van de grafiek

  • De grafiek is volledig aanpasbaar. U kunt u kiezen welke waardes u wilt bekijken door de schakelopties naast de grafiek te selecteren.
  • U kunt op de grafiek klikken om uw waardes nauwkeurig en van seconde tot seconde te bekijken.
  • Door verschillende kleuren worden uw rondetijden helder inzichtelijk

De kaart weergave geeft een visuele weergave van uw training

De kaart weergave toont uw vermogen en stijgingspercentage voor elk punt op uw route. Dit helpt u begrijpen wat het terrein voor invloed heeft op uw vermogen

Geplande versus voltooide training

De nieuwe app biedt de mogelijkheid om een analyse te maken van uw geplande training en de werkelijke uitvoering daarvan. Waardoor het eenvoudig wordt om per ronde te analyseren of uw uitvoering overeenkomt met de geplande uitvoering. U ziet dus direct of de intervallen niet te hard of te zacht zijn uitgevoerd.
Paul & Peter maken al hun trainingen in hun trainingsplannen doormiddel van zogenaamde ‘structured workouts’ hiervoor kunt u direct ook zelf uw trainingen analyseren.


U kunt uw eigen gestructureerde trainingen bouwen op TrainingPeaks of Final Surge en deze importeren in uw Stryd-account om te profiteren van geplande versus voltooide storingen. Vind instructies daarover hier

Dit is slechts een kleine opsomming van de nieuwe mogelijkheden bekijk alle mogelijkheden op de website van Stryd (engels).

U kunt uw stryd aanschaffen via onze webshoop klik daarvoor hier >>

Join our newsletter

Volutpat vel turpis nulla lorem sed semper. Aliquam sagittis sem libero viverra vehicula nullam ut nisl.

    Leave A Comment