Vandaag heeft Favero een firmware update uitgebracht voor hun Assioma uno & Assioma duo powermeters. De assioma vermogensmeter is als sinds de lancering erg populair. Omdat de pedalen snel en eenvoudig zijn te verwisselen tussen je fietsen. Maar de ook nauwkeurigheid en betrouwbaarheid zijn inmiddels een industrie standaard geworden.

Om het gebruik van de Assioma vermogensmeters nog eenvoudiger te maken, zijn de volgende features toegevoegd:

  • Handmatige kalibratie (zero-offset) is alleen nog maar nodig wanneer je de pedalen van fiets verwisseld. Dus niet meer voor elke rit.
  • Auto kalibratie voert automatisch een zero-offset zoals je dat handmatig zou doen.

Om deze features te kunnen gebruiken moet je eerst een firmware update uitvoeren voor je Assioma powermeter. Dit kan simpel via de Assioma app. Favero heeft ook een uitleg op hun website staan hoe deze update uitgevoerd kan worden.

Heb je nog geen assioma vermogensmeter koop hem dan via onze webshop:

Twijfel je nog over wat een powermeter voor meerwaarde heeft voor jou? Neem dan contact met ons op om te kijken waar een powermeter meerwaarde heeft in jou situatie.

Wist je dat:

De batterij Favero Assioma powermeter tot 50 uur meegaan en dat deze simpel zijn op te laden. Dit gebeurt door de meegeleverde magnetische connectoren gekoppeld aan een micro-usb kabel. dit voorkomt beschadigingen wanneer per ongeluk de cranks gedraaid worden. Ook het opladen met een powerbank is mogelijk, handig voor op vakantie.

De pedalen wegen slechts 151.5 gram per stuk en hebben een Q-factor van 54mm wat amper afwijkt van de standaard pedalen. Je kunt dus onze problemen aan je zithouding omwisselen van je huidige pedalen.

Wil je de Assioma powermeter aanschaffen kijk dan snel in onze webshop

Join our newsletter

Volutpat vel turpis nulla lorem sed semper. Aliquam sagittis sem libero viverra vehicula nullam ut nisl.

    Leave A Comment