Met persoonlijke coaching haal je nog meer uit je kostbare trainingsuren. Je ontvang een trainingsplan op maat en afhankelijk van het gekozen pakket hebben we coaching momenten om je voortgang, vragen, onzekerheden en ervaringen te bespreken. Op basis hiervan kunnen we je trainingsplan nog verder finetunen zodat je optimaal voorbereid aan de start staat.

Duursport coaching

Ik heb me gespecialiseerd in duursporten zoals wielrennen, hardlopen en triathlon. In deze sporten heb ik al diverse atleten begeleid. De doelstellingen en niveaus varieerde van het lopen van een eerste 5Km, binnen een jaar van 5Km naar halve marathon, afvallen maar ook high performance begeleiding van sporters die gaan voor een PR op de marathon of een hele triathlon onder de 10 uur.

Wanneer je begint hebben we altijd eerst een vrijblijvend intake gesprek om je doelstellingen en huidige niveau te bepalen. Op basis hiervan zal ik je trainingsplan opstellen en wanneer nodig aan passen.

Ook begeleid ik groepen die samen trainen naar een gezamenlijk evenement bijvoorbeeld de marathon van Enschede, voor de wielrenners de Marmotte of 3 keer de mont Ventoux op een dag.  Heb je een groepje en wil je samen gaan trainen voor zo’n uitdaging? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Persoonlijk trainingsplan

Je ontvangt altijd een persoonlijk trainingsplan dat is afgestemd op jou mogelijkheden, beschikbare tijd en beginniveau. Dus je trainingen staan in het schema op de dagen dat jij ze kunt uitvoeren. Op dinsdag juist geen tijd voor trainingen en woensdag veel tijd? Dan plan ik je trainingen op basis van jou agenda. De opbouw in je schema houdt rekening met jou belastbaarheid en dit monitor ik ook tijdens onze coaching gesprekken zodat blessures worden voorkomen.

Mijn motto is ‘Have Fun Train Smart’. Plezier staat namelijk voorop en met een slim en persoonlijk schema komen de resultaten vanzelf.